رئیس روابط عمومی دانشگاه لرستان دبیر منطقه پنج روابط عمومی‌های دانشگاه‌های کشور شد

۱۴۰۲/۱۱/۲۳

با حضور رضا آزاد، معاون امور روابط عمومی وزارت علوم، سارا رستمیان، مسئول ارتباطات و اطلاع‌رسانی و زرین‌کفش، رئیس اداره تشریفات این وزارتخانه، مدیران روابط‌ عمومی‌های دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه پنج کشور به میثاق حیدری، رئیس روابط عمومی دانشگاه لرستان رأی دادند تا منصب دبیر منطقه پنج روابط عمومی‌های منطقه پنج را عهده‌دار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست مدیران روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری منطقه پنج کشور، بعدازظهر روز دوشنبه، 23 بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و دکتر محسن رشیدی، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان حضور داشتند.

در این نشست، موضوعات مختلفی همچون اهمیت جهاد تبیین و اطلاع‌رسانی، ضرورت تقویت فعالیت‌های چند رسانه‌ای روابط عمومی‌ها، مطالبه ارتقای چارت کاری روابط عمومی‌ها، اهمیت توجه بیش از پیش به کارکرد آموزش در مباحث خبرنگاری و خبرنویسی، راهکارهای تقویت نوآوری در فعالیت‌های روابط عمومی‌ها، اهمیت توجه به بهره‌گیری از تجریبات یکدیگر، برگزاری جشنواره‌های منطقه‌ای و ... مورد بحث، گفت‌وگو و تبادل دیدگاه قرار گرفت.

۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۲:۲۹