نشست همکاری دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با گروه‌های شیمی و ریاضی دانشگاه کربلا برگزار شد

۱۴۰۲/۱۱/۲۴

نشست همکاری مشترک دانشکده شیمی دانشگاه لرستان با گروه‌های شیمی و ریاضی دانشگاه کربلا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز سه‌شنبه، 24 بهمن‌ماه سال جاری با حضور دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی این دانشکده، دکتر محمد بهجت، مدیر گروه شیمی دانشگاه کربلا، دکتر محمد عبد، مدیر گروه ریاضی دانشگاه کربلا، نشست مشترک گسترش همکاری‌های دوجانبه و بسترسازی برای انعقاد تفاهم‌نامه‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و آزمایشگاهی به میزبانی حوزه ریاست دانشکده شیمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر زبردستی، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه لرستان در سخنانی، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این دانشکده و تعداد اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده را توضیح داد و خواستار شد همکاری مشترک با گروه شیمی دانشگاه کربلا گسترش یابد.

دکتر محمد بهجت، مدیر گروه شیمی دانشگاه کربلا نیز از بسط همکاری‌های مشترک دوجانبه استقبال کرد.

دکتر بهجت درباره تبادل استاد و دانشجو، انجام تحقیقات کاربردی مشترک، استفاده از خدمات آزمایشگاهی دوجانبه و انجام پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مشترک، سخن گفت.

همچنین، دکتر محمد عبد، مدیر گروه ریاضی دانشگاه کربلا بر گسترش همکاری بین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق تأکید کرد.

اعضای هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان نیز در این نشست، نقطه نظرات خود را با رویکرد تقویت راهکارهای توسعه همکاری‌های دوجانبه بیان کردند.

بعد از پایان این نشست، مدیر گروه شیمی و مدیر گروه ریاضی دانشگاه کربلا از بخش‌های مختلف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

همچنین این دو، با تعدادی از دانشجویان اهل کشور عراق که در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند گفت‌وگو کردند.

برخی بخش‌های این خبر به زبان عربی:

عقد اجتماع التعاون المشترك بين كلية الكيمياء جامعة لرستان و قسمي الكيمياء والرياضيات في جامعة كربلاء.

بحسب ما جاء في تقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، صباح يوم الثلاثاء 24 بهمن من هذا العام، بحضور الدكتور عابدين مزدلي رئيس كلية الكيمياء بجامعة لورستان وحشد من أعضاء هيئة التدريس في هذه الكلية، الدكتور محمد بهجت مدير قسم الكيمياء جامعة كربلاء والدكتور محمد عبد مدير قسم الرياضيات جامعة كربلاء اجتماع مشترك لتوسيع التعاون الثنائي وخلق منصة لإبرام المذكرات العلمية والبحثية والبحثية والمخبرية تحت رعاية عمادة كلية الكيمياء جامعة لورستان. وفي هذا اللقاء وفي كلمته أوضح رئيس كلية الكيمياء بجامعة لورستان الدكتور مزدلي قدرات وإمكانيات هذه الكلية وعدد أعضاء هيئة التدريس والطلاب بالكلية وطلب توسيع التعاون المشترك مع قسم الكيمياء جامعة كربلاء. كما رحب الدكتور محمد بهجت مدير قسم الكيمياء في جامعة كربلاء بتوسيع التعاون الثنائي. وتحدث الدكتور بهجت عن تبادل الأساتذة والطلاب، وإجراء البحوث التطبيقية المشتركة، واستخدام الخدمات المخبرية الثنائية، وإجراء الرسائل والرسائل العلمية المشتركة. كما أكد الدكتور محمد عبد مدير قسم الرياضيات في جامعة كربلاء على توسيع التعاون بين جامعات الجمهورية الإسلامية الإيرانية والعراق. وفي هذا الاجتماع، أعرب أعضاء هيئة التدريس بكلية الكيمياء بجامعة لورستان أيضًا عن وجهات نظرهم بشأن نهج تعزيز استراتيجيات تطوير التعاون الثنائي. وبعد اللقاء قام مدير قسم الكيمياء ومدير قسم الرياضيات في جامعة كربلاء بزيارة أقسام المختبر المركزي لجامعة لرستان المختلفة. كما تحدثا مع عدد من الطلبة العراقيين الذين يدرسون في جامعة لورستان.

۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۱۴:۴۳