استاندار لرستان: پایه اصلی دفاع زیستی و پدافند غیرعامل بهره‌گیری از تحقیقات دانشگاهی به‌روز و اثرگذار در این عرصه است

۱۴۰۲/۱۱/۲۵

دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان، در اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم، به میزبانی دانشگاه لرستان، گفت: «پایه اصلی دفاع زیستی و پدافند غیرعامل، بهره‌گیری از فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی به‌روز و اثرگذار این عرصه است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر زیویار در این کنفرانس ملی که روز چهارشنبه، 25 بهمن‌ماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «در بحث دفاع زیستی و پدافند غیرعامل، موضوع حفاظت از سرمایه‌های کشور با رویکرد پیشگیری از آسیب‌ها، بسیار مهم است».

وی، توضیح داد: «در واقع دفاع زیستی و پدافند غیرعامل در برابر تروریست‌ها صورت می‌گیرد و دشمنانی که اقدامات تروریستی انجام می‌دهند».

استاندار لرستان، بیان کرد: «در سیاست‌های کلان نظام و برنامه پنج ساله پنجم مصوب مجلس شورای اسلامی و هم در طرح جامع شورای عالی امنیت ملی کشور، بحث دفاع زیستی و پدافند غیرعامل مورد توجه قرار گرفته است».

دکتر فرهاد زیویار افزود: «موضوع دفاع زیستی یک موضوع ثابت نیست بلکه متناسب با تغییرات روز بایستی تحقیقات و پژوهش‌های این حوزه هم، مداوم، روزآمد شوند».

دکتر زیویار، ادامه داد: «بیش از 350 مقاله به اولین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم ارسال شد که خود نشاندهنده اهمیت این موضوع و استقبال از آن، است».

وی تصریح کرد: «امیدوارم این کنفرانس، خودش، بسترسازی انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی بیشتری در حوزه دفاع زیستی و پدافند غیرعامل شود».

۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۲۲:۰۶