برگزاری مرحله استانی دومین رویداد سراسری مناظرات و کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۰۶

هیئت کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی دانشگاه لرستان، مرحله استانی دومین رویداد سراسری مناظرات و کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویان را با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و جهاد دانشگاهی استان لرستان برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این رویداد، روز چهارشنبه، دوم اسفندماه سال جاری به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

محورهای برگزاری این رویداد شامل محورهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، سلامت، هنر و معماری بودند.

در این رویداد، دکتر محمد حکاک عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و دکتر مهدی امید دبیر هیئت آزاد‌اندیشی دانشجویی دانشگاه لرستان، داوری مناظرات را برعهده داشتند.

تیم‌هایی از گروه حقوق و علوم تربیتی و کانون‌های دانشگاه، در محورهای اجتماعی و فرهنگی به صورت مناظره به رقابت پرداختند.

سیده زهرا رحیم‌زاده، رئیس اداره انجمن‌های علمی و نشریات دانشجویی دانشگاه لرستان در زمینه هماهنگی حضور تیم‌های انجمن های علمی اجرای این مرحله همکاری کرد.

دکتر حامد رهدارپور و دکتر فرشاد چنگایی از اساتید گروه حقوق مشاوران تیم‌های دانشجویی این کرسی بودند.

گروه‌‌ها با دو موضع موافق و مخالف در موضوعات مختلف به مناظره پرداختند و در پایان تعداد ۵ تیم براساس رأی داوران به مرحله کشوری، راه خواهند یافت.

۱۴۰۲/۱۲/۰۶ - ۱۳:۵۸