نشست پرسش و پاسخ دانشگاهیان با برخی کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۰۷

کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان نشست پرسش و پاسخ دانشگاهیان با برخی کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز دوشنبه، 7 اسفندماه سال جاری با استقبال دانشگاهیان در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

هدف از برگزاری این‌گونه نشست‌ها، ترغیب هرچه بیشتر دانشگاهیان به مشارکت در انتخابات است و از سوی دیگر، پرسش‌ها و دیدگاه‌ها مطرح می‌شوند و کاندیداها در یک فضای علمی و دانشگاهی، برنامه‌های خود را درباره موضوعات مختلف ارائه می‌کنند.

در نشست مذکور مهرداد ویسکرمی، حامد بصیر، عبدالمناف موسوی و علی جهان‌آرا از کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی به پرسش‌های دانشگاهیان پاسخ دادند.

گفتنی است کاندیداهای گوناگون از سوی کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان، به نشست‌ها دعوت شده‌اند که هر کدام پاسخ مثبت به این دعوت‌ها داده‌اند در نشست‌ها دیدگاه‌های خویش را مطرح می‌کنند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۷ - ۲۱:۱۸