نماینده اصلح چه ویژگی‌هایی دارد؟ برگزاری تریبون آزاد در دانشگاه لرستان با حضور نماینده ولی فقیه در استان

۱۴۰۲/۱۲/۰۸

در آستانه انتخابات 11 اسفند، با حضور حجت‌الاسلام و المسملین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد در آستانه انتخابات 11 اسفند، تربیون آزاد دانشگاه لرستان با موضوع ویژگی‌های نماینده اصلح ملت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این تریبون که روز سه‌شنبه، 8 اسفندماه سال جاری با همکاری جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد نماینده ولی فقیه در استان لرستان که عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان است به‌عنوان عضو هیئت علمی این دانشگاه، پشت تریبون آزاد قرار گرفت و نقش مهم نمایندگان مجلس به‌عنوان قانون‌گذاران در رفع مشکلات جامعه را تبیین کرد.

وی خواهان شد دانشگاهیان مشارکت حداکثری در انتخابات داشته باشند.

اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان شرکت‌کننده در این تریبون نیز از منظر خویش، ویژگی‌های یک نماینده اصلح ملت را بیان کردند.

نماینده تراز انقلاب اسلامی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

دانشگاهیان دانشگاه لرستان با نگاه نخبگانی برخی مهم‌ترین ویژگی‌ها را بیان کردند.

این‌گونه تریبون‌ها در راستای ترغیب هرچه بیشتر دانشگاهیان به‌ویژه دانشجویان به مشارکت در انتخابات برگزار می‌شوند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۸ - ۲۰:۰۰