تقدیر مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم از رئیس دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۲۰

دکتر علی شمسی‌پور، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در تقدیرنامه‌ای، از دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان به‌خاطر اینکه دانشگاه لرستان از نظر میزان همکاری در ارسال پرونده‌های نهایی فراخوان‌های جذب اعضای هیئت علمی، در جمع دانشگاه‌های برتر وزارت علوم قرار گرفته است تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در متن این تقدیرنامه، آمده است: «با عنایت به برگزاری فراخوان‌های جذب اعضای هیئت علمی در آبان‌ماه سال 1400 و نیز اردیبهشت و آبان‌ماه سال 1401 و نظر به اینکه طبق گزارش دریافتی از آمار پرونده‌های جذب دانشگاه‌ها، طی فراخوان‌های مذکور، دانشگاه تحت ریاست جناب‌عالی در بین دانشگاه‌‌های شرکت‌کننده در فراخوان‌های ذکر شده، از نظر میزان همکاری براساس تعداد پرونده‌های نهایی ارسالی برای مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت عتف، در بین دانشگاه‌های برتر بوده است نهایت تقدیر و تشکر را دارم».

گفتنی است تاریخ این تقدیرنامه، 19 اسفندماه 1402 است (تصویر زیر).

۱۴۰۲/۱۲/۲۰ - ۰۸:۲۲