رئیس دانشگاه بغداد در نشست روز جهانی قدس: روز قدس یعنی دعوت به انسانیت و مبارزه با ظلم

۱۴۰۳/۰۱/۱۵

رئیس دانشگاه بغداد در پیامی در نشست روز جهانی قدس که در دانشگاه لرستان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد گفت: «روز قدس که توسط حضرت امام خمینی (ره) به این اسم نام‌گذاری شد یعنی دعوت به انسانیت و مبارزه با ظلم و آدم‌کشی صهیونیست‌هاست».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر بهاء ابراهیم انصاف در این پیام که روز چهارشنبه، 15 فروردین‌ماه سال جاری در نشست مذکور مطرح شد توضیح داد: «روز قدس روز دفاع از وجدان و انسانیت است».

دکتر انصاف اظهار داشت: «امسال شاهد هستیم روز جهانی قدس با جنایت‌های رژیم صهیونیستی تداخل پیدا کرده است و این اهمیت موضوع قدس را بیش از پیش به همه ما نشان می‌دهد».

وی ادامه داد: «برگزاری روز قدس امسال بیشتر از سال‌های گذشته اهمیت دارد و ضرورت دارد امسال هرچه باشکوه‌تر مراسم روز جهانی قدس برگزار شود».

رئیس دانشگاه بغداد در بخش دیگری از سخنانش جنایت‌های رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی را محکوم کرد.

گفتنی است این نشست با حمایت و پشتیبانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا اباذری برگزار شد.

خبر به زبان عربی:

وقال رئيس جامعة بغداد في رسالة له خلال لقاء يوم القدس العالمي الذي عقد في جامعة لرستان شخصيا وافتراضيا: إن يوم القدس الذي سمي على اسم الامام الخميني (رض) يعني دعوة للإنسانية ومحاربة الظلم والظلم. قتل الصهاينة». وبحسب تقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، أوضح الدكتور بهاء إبراهيم إنصاف في هذه الرسالة التي قدمها يوم الأربعاء 15 أبريل من هذا العام في اللقاء المذكور: "يوم القدس هو يوم الدفاع عن الضمير والإنسانية". وقالت الدكتورة إنصاف: "هذا العام نشهد أن يوم القدس العالمي قد تدخل في جرائم الكيان الصهيوني، وهذا يوضح أهمية قضية القدس لنا جميعا أكثر من أي وقت مضى". وتابع: "إن إقامة يوم القدس هذا العام أهم من الأعوام السابقة، ومن الضروري إقامة يوم القدس العالمي هذا العام بأكبر قدر ممكن". وفي جزء آخر من كلمته أدان رئيس جامعة بغداد جرائم الكيان الصهيوني المزيف والمغتصب.

۱۴۰۳/۰۱/۱۵ - ۱۵:۴۸