رئیس دانشگاه الزهرا للبنات کربلا: روز قدس از روزهای جاویدان در تاریخ معاصر جهان است

۱۴۰۳/۰۱/۱۵

رئیس دانشگاه «الزهرا للبنات» کربلا در نشست روز جهانی قدس به میزبانی حضوری و مجازی دانشگاه لرستان، گفت: «روز قدس از روزهای جاویدان در تاریخ معاصر جهان است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر زینب ملاسلطانی، در این نشست که روز چهارشنبه، 15 اسفندماه به میزبانی دانشگاه لرستان با همکاری دانشگاه‌‌های بغداد، کربلا و الزهرا للبنات برگزار شد در پیامی تشریح کرد: «نام‌گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس که توسط امام خمینی (ره) صورت گرفت از رویدادها و اتفاقات بسیار مبارک است».

دکتر ملاسلطانی، ادامه داد: «رژیم صهیونیستی در حال جنایت و وحشی‌گری است و مهم ارزش‌های انسانی و اخلاقی را زیرپا گذاشته است».

وی بیان کرد: «رسالت انسانی ما این است که در مقابل ظلم و توحش و جنایت‌های رژیم صهیونیستی ایستادگی و مقاومت کنیم».

رئیس دانشگاه الزهرا للبنات تصریح کرد: «این دانشگاه که در کربلا قرار دارد همواره صدای مظلومان فلسطین و صدای دفاع از قدس و فریاد علیه ظالمان صهیونیست است».

گفتنی است این نشست با حمایت و پشتیبانی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا اباذری برگزار شد.

خبر به زبان عربی:

وقال رئيس جامعة "الزهراء البنات" في كربلاء، في لقاء يوم القدس العالمي الذي استضافته جامعة لرستان شخصياً وافتراضياً: إن "يوم القدس هو أحد الأيام الخالدة في تاريخ العالم المعاصر". وبحسب تقرير العلاقات العامة لجامعة لرستان، أوضحت الدكتورة زينب الملاسلطاني في رسالة في اللقاء الذي عقد يوم الاربعاء 15 آذار، الذي استضافته جامعة لرستان بالتعاون مع جامعات بغداد وكربلاء والزهراء النسائية: "تسمية الجامعة الجمعة الأخيرة من شهر رمضان المبارك على اسم القدس، والتي صنعها الإمام الخميني (رض)، هي من الأحداث والأحداث المباركة. وتابع الدكتور الملاسلطاني: "إن النظام الصهيوني يرتكب جرائم ووحشية وينتهك القيم الإنسانية والأخلاقية المهمة". وقال: "مهمتنا الإنسانية هي الوقوف ومقاومة فظائع وجرائم النظام الصهيوني". وقالت رئيسة جامعة الزهراء للبنات: "إن هذه الجامعة التي تقع في كربلاء هي دائماً صوت مظلومي فلسطين، وصوت الدفاع عن القدس، والصرخة ضد المضطهدين الصهاينة".

۱۴۰۳/۰۱/۱۵ - ۱۶:۱۶