بنیاد خیرین حامی دانشگاه لرستان فعال می‌شود

۱۴۰۳/۰۱/۱۸

رئیس دانشگاه لرستان گفت: «بنیاد خیرین حامی دانشگاه لرستان بایستی فعال شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در نشست ویژه فعال‌‍سازی بنیاد خیرین دانشگاه لرستان که روز شنبه، 18 فروردین ماه سال جاری در حوزه ریاست این دانشگاه لرستان با حضور اعضاء برگزار شد تشریح کرد: «باید با همفکری و بهره‌گیری از نظرات کارشناسی، تلاش کنیم بنیاد خیرین حامی دانشگاه لرستان فعال شود».

دکتر نظری، تصریح کرد: «از دیگر اهداف آن است که فرهنگ انجام کارهای نیکو و خیر که از تعالیم اسلام است هر چه بیشتر در جامعه تقویت و ترویج شود».

وی اظهار داشت: «از ظرفیت دانش‌آموختگان دانشگاه لرستان برای امورات خیریه در زمینه کمک به دانشگاه بایستی بهره‌گیری شود».

رئیس دانشگاه لرستان گفت: «برگزاری جشنواره دانش‌آموختگان دانشگاه لرستان می‌تواند بایستی بهره‌گیری هرچه بهتر از دانش آموختگان دانشگاه در زمینه فعالیت‌های بنیاد خیرین حامی دانشگاه بشود».

در این نشست که دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محسن رشیدی، مدیر حوزه ریاست دانشگاه، دکتر کشکولی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی درویش‌نیا، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان، دکتر حسین رضایی، عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان و ناصر محمدزاده، مدیر امور رفاهی دانشگاه لرستان حضور داشتند هرکدام از اعضای نشست، دیدگاه‌های خود را در رابطه با راهکارهای فعال‌سازی بنیاد خیرین حامی دانشگاه بیان کردند.

۱۴۰۳/۰۱/۱۸ - ۰۹:۴۵