نشست برنامه‌ریزی ایجاد تالار افتخارات دانشگاه لرستان و تهیه سرود این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۱۸

با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، نشست برنامه‌ریزی برای ایجاد تالار افتخارات دانشگاه لرستان و تهیه سرود این دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست روز شنبه، 18 فروردین‌ماه سال جاری در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان بر برنامه‌ریزی کیفی و اثرگذار برای ایجاد تالار افتخارات دانشگاه لرستان و تهیه سرود دانشگاه تأکید کرد.

در این نشست تصریح شد سرود دانشگاه بایستی عناصر جامع بودن، کوتاه بودن و فاخر بودن را داشته باشد و به خوبی ظرفیت‌های استان لرستان و دانشگاه لرستان را نشان بدهد.

در این نشست، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر میثاق حیدری، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور بانوان و خانواده و رئیس روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، دکتر حمید کشکولی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان و دکتر عابدین زبردستی، رئیس دانشکده شیمی این دانشگاه حضور داشتند و هرکدام نظرات خود را در رابطه با ایجاد تالار افتخارات در دانشگاه لرستان و تهیه سرود این دانشگاه بیان کردند.

۱۴۰۳/۰۱/۱۸ - ۱۰:۵۰