محفل اُنس با قرآن کریم و ضیافت افطار دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۲۰

با حضور رئیس، معاونان، جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی دانشگاه لرستان و خانواده‌های ایشان، محفل اُنس با قرآن کریم و ضیافت افطار ماه مبارک رمضان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین معنوی، عصر روز دوشنبه، 20 فروردین‌ماه سال جاری همزمان با روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی این دانشگاه در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه برگزار شد.

شرکت‌کنندگان هر کدام آیاتی از قرآن کریم را قرائت کردند.

در بخشی از برنامه، سیدمحمد شاهرخی، قاری ممتاز قرآن کریم به قرائت آیاتی از قرآن کریم پرداخت.

همچنین نماز مغرب و عشاء به جماعت در مسجد مذکور اقامه و سپس، شرکت‌کنندگان، راهی سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان شدند و ضیافت افطار در آن‌جا برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۱/۲۰ - ۲۱:۳۶