نشست کمیته بهره‌وری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۲۱

نشست کمیته بهره‌وری دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 21 فروردین‌ماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان با حضور اعضاء برگزار شد.

در این نشست درباره شاخص‌های ارزیابی بهره‌وری و کمتر بودن بهره‌وری در برخی واحدهای دانشگاه لرستان، بحث و تبادل نظر شد.

در نشست مذکور، تأکید شد با همکاری گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان، حوزه‌هایی که در دانشگاه لرستان نسبت به سایر واحدها، بهره‌وری کمتری دارند براساس شاخص‌های مدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در بازه‌های زمانی معین، نسبت به اصلاح برخی روندهای عملکردی اقدام کنند و تلاش شود شاخص‌های بهره‌وری ارتقاء یابد.

در این نشست اشاره‌ای به این نکته هم شد که طرح جدید هوشمندسازی سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان در راستای بهره‌وری و ارتقای کارآمدی در حوزه نقلیه دانشجویی است.

۱۴۰۳/۰۱/۲۱ - ۲۲:۰۱