نشست مجازی امور دانشجویان بینالملل دانشگاه لرستان برگزار شد
نشست مجازی امور دانشجویان بینالملل دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، با حضور مدیران گروههای آموزشی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست مجازی، شامگاه پنجشنبه، 5 مهرماه سال جاری، ساعت 21 برگزار شد.
در این نشست، ابتدا برخی مدیران گروههای آموزشی که گروههای آنها دارای دانشجویان بینالملل (غیرایرانی) است گزارشی از وضعیت فعلی پذیرش یا تحصیل این دانشجویان ارائه کردند.
برخی درخواستها و مطالبات همچون تلاش برای تقویت زیرساخت آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالملل دانشگاه لرستان نیز مطرح شد.
عمده تمرکز نشست مجازی مذکور، بر روی بیان نظام مسائل آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشجویان بینالملل دانشگاه بود.
برای مثال، درباره پایاننامهها و رسالههای تحصیلات تکمیلی دانشجویان بینالملل دانشگاه تبادل نظر صورت گرفت.
در این نشست، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، دکتر غلامحسین حسینی، مدیر گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه و دکتر منوچهر نصری، مدیر امور کنسولی دانشجویان بینالملل استان لرستان نیز هرکدام دیدگاهها و راهکارهای پیشنهادی خود را برای تقویت زیرساختهای آموزش و پژوهش دانشجویان بینالملل دانشگاه لرستان بیان کردند.
پس از آنکه رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، پیشنهادات و دیدگاههای حاضران در نشست مجازی را شنید در سخنانی توضیح داد پذیرش دانشجویان بینالملل برای دانشگاه لرستان، پر از خیر و برکت است؛ زیرا باعث ارتقای اعتبار علمی دانشگاه لرستان در سطح خارج از کشور میشود.
وی از مدیران گروههای آموزشی دانشگاه خواست در مورد تهیه پایاننامهها و رسالههای تحصیلات تکمیلی، اولویت را به نظام مسائل کشور فرستنده دانشجوی غیرایرانی بدهند تا دانشجوی غیرایرانی، بهتر و اثرگذارتر و کاربردیتر بتواند محتوای پایاننامه یا رسالهی خود را تهیه کند و برای کشورش، کاربرد داشته باشد.
رئیس دانشگاه لرستان خواستار شد پایاننامهها و رسالهها براساس مشارکت دوجانبه اساتید دانشگاه لرستان و اساتید کشور فرستندهی دانشجو، تهیه شوند و این همکاری در چارچوب مفاد تفاهمنامههایی باشد که بین دانشگاه لرستان با برخی دانشگاههای دیگر کشورها بهویژه کشورهای اسلامی همچون عراق، منعقد و مبادله شده است.
دکتر علی نظری در سخنانش توضیح داد دانشگاه لرستان در ابتدای این مسیر است و طبیعی است که هر کاری در ابتدا، دارای مشکلاتی هم است اما بایستی همه تلاش کنیم اقتدار علمی و آموزشی و پژوهشی جمهوری اسلامی ایران در سطح سایر کشورها تقویت شود و تحصیل دانشجویان بینالملل، یک بستر و ظرفیت مهم برای تحقق این هدف است.
دکتر نظری این موضوع را توضیح داد که برنامههای آموزش زبان فارسی به دانشجویان بینالملل بایستی تقویت شود و تقویت زبان فارسی و انتقال این زبان به سایر کشورها، از دستاوردهای مثبت پذیرش دانشجوی بینالملل (غیرایرانی) است.
رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد هرچقدر نام دانشگاه لرستان در سطح متقاضیان تحصیل در خارج از کشور مطرح شود به نفع اعتبار این دانشگاه است.
دکتر علی نظری، خواهان تقویت همکاری و همافزایی هرچه بیشتر بین معاونت آموزشی، گروه همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه شد تا امورات مربوط به آموزش و پژوهش دانشجویان بینالملل، با کیفیت بالاتری انجام بشوند.
گفتنی است در حال حاضر تعداد 1050 نفر دانشجوی بینالملل در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند.